Den Haag (Zuid-Holland)
Saturnus is een oude fabriekshal omgetoverd tot een unieke, industriële en stoere evenementenlocatie, de perfect backdrop voor jouw vergadering, event of bedrijfsfeest. Het authentieke dak, de bar gemaakt van een oude zeecontainer, de vintage meubels, verrassende wandschildering en de riante lichtinval maken Saturnus een locatie als geen ander. Saturnus is standaard ingericht met vintage meubilair dat bij de locatiehuur is inbegrepen. Naast het aanwezige meubilair is er in Saturnus basisverlichting, stromend water en krachtstroom aanwezig. Boven de bar is een vide en er is standaard een garderobe beschikbaar met plaats voor 150 personen, evenals buffettafels en meerdere comfortabele zitopties. Denk hierbij aan drie loungehoeken met banken en fauteuils, drie zitjes met bistrostoelen en tafels, acht statafels en twintig lange statafels. Voor extra zitcomfort zijn er ook zestig halfhoge krukken met rugleuning aanwezig. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ruimte geschikt is voor uiteenlopende evenementen.
Saturnus houdt rekening met de aarde en haar bewoners. Wij beschikken over meerdere grote fietsenstallingen en mogelijkheden tot deelauto's van Hely. Een Felyx-scooter of Bondi-fiets is zo gepakt! Samen dragen wij graag een steentje bij aan een beter milieu. Saturnus beschikt over veel nabijgelegen parkeerplaatsen. Zo kun je gewoon de auto in de straat kwijt. Mocht hier geen plek meer zijn, dan kan de auto bij de Caballero Fabriek geparkeerd worden. De Caballero Fabriek aan de Saturnusstraat 60 beschikt over 12 laadpalen voor elektrische auto's. Het eerste uur parkeren is gratis. Met het openbaar vervoer is Saturnus bereikbaar via buslijnen 26 en 28 en op 8 minuten loopafstand is Station Voorburg.
Bij At The Binck staat gastvrijheid en beleving op nummer één. Dit gaat naadloos samen met de smaakbeleving. Door de jaren heen hebben wij een eigen stijl ontwikkelend. Wij serveren een passend foodproduct voor ieder moment van de dag. Van morning bites tot home made sweets, healthy lunch tot een stoere borrel of eigentijds diner. Ons foodproduct is opgebouwd volgens het 80:20 principe: 80% plantaardig en 20% dierlijke gerechten. Daarbij spelen het seizoen, 'no waste' en eerlijk geproduceerde producten een belangrijke rol.